Zwart-wit
Is het gelukt? Dacht jij dat de foto zwart wit was? Dat was namelijk mijn doel een zwart wit foto maken zonder een zwart wit filter te gebruiken. Daarom 1 imperfectie de kleur van de handen om te bewijzen dat het een volledige kleur foto is. ​​​​​​​
Self-portrait
Wie ben ik? Wat is mijn verhaal?
Deze tijd geeft mij het gevoel gedwongen vast te zitten tussen het scherm en de echte wereld. Januari 2021
Waar je van houdt
Ik hou er van dingen te doen of te maken die ik nog niet eerder heb gedaan of heb gemaakt. Wat is de laatste keer dat jij iets voor het eerst hebt gedaan?  

Er zijn natuurlijk talloze dingen binnen de fotografie die ik nog niet eerder heb gedaan. Dus waarom niet fotograferen met iets waar ik nog nooit mee gefotografeerd heb. Deze foto heb ik namelijk gemaakt met een printer/scanner. 
​​​​​​​
Reflectie
Deze challenge gaf mij het excuus om deze techniek uit te proberen. Voor school ben ik namelijk bezig met een licht studie in fotografie. Het vastleggen van het licht zelf en de weerkaatsing in de spiegel is mij nog niet eerder gelukt. Ik ben op zoek gegaan naar tips hoe je de licht stralen kan vastleggen in een foto. Eigenlijk dacht ik telkens dat ik de camera-instellingen verkeerd had maar ik ben er achter wat ik fout deed. Nevel, rook of damp dat ontbrak waardoor je de licht strepen niet zag. Voor deze foto heb ik poedersuiker gebruikt maar, er zijn veel manieren om de nevel te creëren. De belichting geeft een dramatisch effect en versterkt de setting is die rommelig maar verlaten voelt.
Beweging
Time is passing by and we can only stare at is from the window. The world is standing still and we all are trying to dance around it.
Fotografie | 2021
Back to Top